Flyttevask

Vi tilbyr komplett flyttevask

Det kreves god og nøyaktig renhold, slik at boligen etterlates i perfekt stand. Vi kan hjelpe deg med utvask og flyttevask i Bergen, Sotra og Askøy og omegn.

Noe av det mest stressende med en flytting kan være rengjøring og pakking. Vi tilbyr en komplett flyttetjeneste og flytterengjøring for å sikre at du blir godt ivaretatt. Fra nettsiden vår kan du bestille rengjøring for ditt hjem, kontor eller lager. Vi tilbyr også pakketjenester og lagringsløsninger for å hjelpe deg med flyttingen. I tillegg kan vi også tømme lager og kjøre det til avfallsdeponiet.
Beste flyttefirma i bergen

Hvis du er på utkikk etter en flyttevask, har du kommet til rett sted. Vi har dyktige og pålitelige renholdere med lang erfaring. Vi har konkurransedyktige priser og stiller alltid opp etter avtale. Hos oss får du flyttevask med fornøydgaranti. Hvis du ikke er fornøyd, så er vi der for å ordne opp. Dette er en trygghet for våre kunder. Vi sørger for at boligen din blir rengjort i en slik tilstand slik at overtakelser går smertefritt.

Hvorfor velge oss?
• Vi er fleksible og stiller opp når du trenger det.
• Vi bruker miljøvennlige produkter.
• Konkurranse dyktige priser.
• Kvalitet i arbeid.
• Fornøyd garanti!

Vi tilbyr også tjenester som flyttetjenester, byggrengjøring, bosskasting og hjemmerengjøring

skriv til oss

Send oss en melding, vi besvarer alle henvendelser samme dag!

Freska Norway AS

Organization number : 923 713 301
Home cleaning · Office cleaning
Oslo . Bergen . Vestfold . Østfold . Stavanger

Ring oss

9284 5217

Følg oss

menu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram